Puur vakmanschap, sinds 1987

Gevestigd in Oud-Beijerland bieden onze professionals services aan variërend van het spuitgieten van hoogwaardige technische materialen tot de productie van dunwandige kunststofproducten, en dat sinds 1987. Door hun jarenlange ervaring en technische kennis durven wij te stellen dat wij puur vakmanschap afleveren op het gebied van kunststof spuitgieten. Wij zeggen niet voor niets: van korrel tot kunst.

Wie is Gebaplast?

Gebaplast is een allround kunststof spuitgieterij die zich gespecialiseerd heeft in maatwerktrajecten waarbij uw ideeën worden omgezet in kunststof halffabricaten of eindproducten. Of het nu gaat om een proefoplage of miljoenen aantallen, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Gebaplast is onderdeel van de Geba Group. Ook Dataplast, DRUMCLIP en Geba Innovations maken onderdeel uit van de Geba Group.

Onze klanten komen uit verschillende branches en markten en vragen om andere innovatieve en efficiënte oplossingen in kunststof. Bekijk een aantal van onze maatwerkoplossingen onder toepassingen.

Maatwerk

Geen klant is hetzelfde en ook de uitdagingen waar u tegenaan loopt verschillen per geval. Wij leveren daarom altijd maatwerk.

Innovatie

Niet alleen streven wij altijd naar innovatieve oplossingen voor onze klanten. Wij investeren ook in ons machinepark om te kunnen blijven innoveren.

Hergebruik

Of het nu gerecyclede kunststof korrels zijn of biopolymeren, onze spuitgietmachines verwerken allerlei soorten kunststof, afhankelijk van de wensen en eisen van de klant.

Creativiteit

Meedenken met onze klanten vergt creativiteit. En zonder creativiteit geen oplossing die echt het verschil maakt.

Van korrel tot kunst

Wij gaan geen uitdaging uit de weg

In kunststof ligt altijd een oplossing. Wij gaan daarom de uitdagingen van onze klanten niet uit de weg en werken samen aan een kunststofoplossing. Wilt u weten hoe wij dat doen?

Duurzaamheid

Gebaplast zoekt duurzame oplossingen

Wij vinden duurzaamheid belangrijk en zijn voortdurend op zoek naar duurzame oplossingen voor ons productieproces. Wij laten de mate van duurzaamheid regelmatig meten om vast te stellen waar we staan en te bepalen waar wij nog verbeteringen kunnen toepassen.  

Vacatures

Werken bij

Gebaplast is een jong en dynamisch bedrijf in de Hoeksche Waard en groeit snel. Vanwege deze groei zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team te komen versterken. 

Heb jij een uitdaging voor ons?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Hoe kunnen we je helpen?

Laat hier je gegevens achter dan nemen we spoedig contact met je op.